Benodigdheden:
- 500 gram zoete Beauvoordse pannenkoeken
- 500 gram mascarpone
- 4 eetlepels bloemsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 citroen
- 3 kiwi’s
- 2 bakjes blauwe bessen
- 2 bakjes frambozen
Bereiding:
- Neem een mooi bord of een dienblad waarop je de taart mooi kunt presenteren
- Begin met de mascarpone te mengen met de bloemsuiker, vanillesuiker en twee eetlepels citroensap
- Meng 1/3 van de mascarpone met 2 en een halve kiwi
- Meng 1/3 van de mascarpone met anderhalf bakje frambozen
- Meng 1/3 van de mascarpone met anderhalf bakje blauwe bessen
- Hou de rest van het fruit apart ter versiering
- Bouw de taart beginnende met een pannenkoek en verdeel er 3 eetlepels van de fruitmascarpone op kies 1 kleur per laag
- Leg er een pannenkoek bovenop en smeer de volgende laag fruitmascarpone op de pannenkoek
- Bouw zo verder en sluit af met een pannenkoek. Verdeel het overige fruit erover en strooi er net voor het opdienen wat bloemsuiker over
Smakelijk!